Shopping – Fuengirola – Marbella – Malaga


Shopping Fuengirola

Kring kyrktorget och i gamla stan finns mängder av små butiker som det är kul att ströva runt och titta i.

Miramar är ett stort köpcentrum med mängder av butiker och restauranger. På takterrassen finns en gokart bana, fler restauranger och andra aktiviteter för både barn och vuxna. Precis utanför Miramar finns en skatepark med restaurang och fina strövområden. Buss nummer 1 går till Miramar annars är det inte så långt att gå från Fuengirola centrum.

Shopping Marbella

Casco Antiguo de Marbella är ett öppet köpcentrum beläget i en miljö full av historia, monument och historiska lämningar. Detta är ett fantastiskt utomhusutrymme som tillåter invånare och turister att njuta av en unik miljö full av liv, kultur, fritid, butiker och restauranger.

Casco Antiguo i gamla stan i Marbella har mer än 400 butiker, barer, restauranger och hotell i en hundraårig miljö. Du kan shoppa och njuta av miljön omgiven av den arabiska muren från 900-talet, njuta av Plaza de los Naranjos eller beskåda dess många kyrkor och kapell från 1500-talet.

Mer information om Marbellas gamla stad och andra sevärdheter →

La Cañada shoppingcenter Marbella

Vid väg A7 precis innan Marbella från Fuengirola ligger ett gigantiskt köpcentrum med precis allt och här finns alla typer av butiker.

Shopping Puerto Banús

Vill man handla dyrt och fint åker man till Puerto Banús. I närheten av hamnen finns flera varuhus bland annat El Corte Inglés som får väldigt bra recensioner.

Mer information om lyxiga Puerto Banús →

Shopping Malaga

Shoppingkvarteren i Malaga ligger runt Plaza de la Constitución och gatan – området Calle Larios.

Mer information om Malagas 10 i topp →


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *