Läs mer om Los Boliches fina playa


Playa Los Boliches- Fuengirola

Playa Los Boliches heter en av de mest populära och bästa stränderna i Fuengirola. Precis som många andra stränder så har även den här stranden blivit tilldelad en Blå Flagg-utmärkelse.

Förutom att sola, och njuta av utsikten och lugnet så finns det mycket annat att göra. Du kan hyra trampbåt, vattenskidor eller en jetski. Här finns också volleyboll planer och om du blir hungrig så är strandbarerna utmärkta. Vill du smaka på en riktig ”espeto de sardinas” i äkta Malaga stil, så finns det här, de färska grillade sardinerna på spett är en andalusisk tradition som avnjuts bäst med en kall öl.

Den blåa flaggan (Bandera Azul) delas ut till de stränder som är välskötta, naturvänliga, bra kvalitet på vattnet samt hög säkerhet. Los Boliches är en av de bredaste stränderna men man har enkel tillgång till havet med rader av trädäck som är lätt att gå på – särskilt när sanden är brännande hett under de varmaste delarna av sommaren. Stranden är rullstolsanpassad och det enklaste sättet att ta sig till stranden är till fots, undvik bil för under högsäsong är det omöjligt att hitta parkeringsplats.

Det finns inget som smakar bättre än en kall öl och några tapas efter en varm dag på stranden och den bästa tapasbaren är det här ”hålet” som ligger på promenaden.

Läs mer om Fuengirolas fantastiska långa playa →


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *