Läs mer om Los Boliches fina playa


Playa Los Boliches- Fuengirola

Playa Los Boliches heter en av de mest populära och bästa stränderna i Fuengirola. Precis som många andra stränder så har även den här stranden blivit tilldelad en Blå Flagg-utmärkelse.

Förutom att sola, och njuta av utsikten och lugnet så finns det mycket annat att göra. Du kan hyra trampbåt, vattenskidor eller en jetski. Här finns också volleybollplaner och om du blir hungrig så är strandbarerna utmärkta. Vill du äta en riktig ”espeto de sardinas” i Malaga stil, så finns de färska grillade sardinerna på playan. Dessa spett är en andalusisk tradition.

Den blå flaggan (Bandera Azul) delas ut till stränder som är välskötta, naturvänliga, bra vattenkvalitet samt hög säkerhet. Los Boliches är en av de bredaste stränderna men har rader av trädäck som är lätta att gå på – särskilt när sanden är brännande hett under de varmaste delarna av sommaren. Stranden är rullstolsanpassad och det enklaste sättet att ta sig till stranden är till fots. Undvik bil för under högsäsong är det omöjligt att hitta parkeringsplats.

Det smakar väldigt bra med en kall öl och några tapas efter en varm dag på stranden. En av de bästa tapasbarerna är det här ”hålet” som ligger på promenaden.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *