Playas Marbella – Läs mer om de fantastiska stränderna


Playa Real de Zaragoza

Playa Real de Zaragoza är en av de mest populära och största stränderna i Marbella. Denna långa strand sträcker sig ungefär 2 km längs kusten och består främst av finkornig, gyllene sand och ligger ungefär 13 km från Marbellas stadskärna.

Många anser att detta är den bästa stranden i Marbella eftersom stranden aldrig blir alldeles för fullsatt – inte ens under de hektiska sommarmånaderna. Stranden rengörs dessutom regelbundet och det finns bra strandbarer. Badvakter övervakar stranden.

Om du vill spendera en dag på playan så är Playa Real de Zaragoza ett bra alternativ, du får alltid en bra plats här. Runtom stranden hittar du många barer, restauranger och butiker och du kan hyra parasoll och solstolar.

Playa Nagueles Marbella

Redo för lite lyx, då är Playa Nagueles i Marbella något för dig. Playa Nagueles är en av de mest exklusiva stränderna längs hela kusten och sägs vara en lekplats för kändisar. Playan ligger på ”The Golden Mile” nästan mittemellan Puerto Banús och Marbella.

Om du besöker stranden så har du kanske turen att träffa en världskändis eller två. och enda nackdelen med stranden är dess höga priser men du kan ligga på din handduk på stranden istället för att hyra solstolar och du kan antingen ta med dig en matsäck eller så kan du köpa lunch bortanför stranden, bara några minuters promenad längre bort.

Läs mer om den fina promenaden på The Golden Mile →

Läs mer om Marbella gamla stad och andra sevärdheter →


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *