Playas Marbella – Läs mer om de fantastiska stränderna


Playa Real de Zaragoza

Playa Real de Zaragoza är en av de mest populära och största stränderna i Marbella. Denna långa strand sträcker sig ungefär 2 km längs kusten och består främst av finkornig, gyllene sand och ligger ungefär 13 km från Marbellas stadskärna.

Många anser att detta är den bästa stranden i Marbella eftersom stranden aldrig blir alldeles för fullsatt – inte ens under de hektiska sommarmånaderna. Stranden rengörs dessutom regelbundet och det finns bra strandbarer. Badvakter övervakar stranden.

Om du vill spendera en dag på playan så är Playa Real de Zaragoza ett bra alternativ, du får alltid en bra plats här. Runtom stranden hittar du många barer, restauranger och butiker och du kan hyra parasoll och solstolar.

Playa Nagueles Marbella

Är du redo för lite lyx skall du besöka Playa Nagueles. Playa Nagueles är en av de mest exklusiva stränderna längs hela kusten och sägs vara en lekplats för kändisar. Playan ligger på ”The Golden Mile” nästan mittemellan Puerto Banús och Marbella.

Om du besöker stranden så har du kanske turen att träffa en världskändis eller två. Det är dyrt att hyra solstolar och äta på restaurangen men ta med en handduk och matsäck om du tittar på pengar. Man kan också köpa lunch bortanför stranden, bara några minuters promenad längre bort.

Mer om den fina promenaden på The Golden Mile →

Mer information om Marbella gamla stad och andra sevärdheter →


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *