Bra och prisvärda hotell i Fuengirola


Hotel Villa De Laredo

Hotel Villa De Laredo är ett trevligt och prisvärt hotell som ligger vid playan med en liten pool på taket, hotellet ligger ungefär mellan Fuengirola och Los Boliches

Villa de Laredo direkt på playan
Villa de Laredo med en liten pool på taket

Hotell Villa de Loredo nere vid playan →

Hotel El Puerto

El Puerto är ett stort hotell som ligger nere vid playan alldeles vid hamnen. På taket finns en swimmingpool med restaurang, som är värd ett besök även om man inte bor på hotellet.

Läs mer på hotell El Puertos hemsida →

Hotel Pyr

Hotel Pyr är ett lägenhetshotell med bra läge vid playan och nere vid hamnen. Här kan man bo på kort eller långtidboende både som ensamresenär och med familj. Stort fint poolområde med restaurang.

Lägenhetshotellet Pyr

Fuengirola Beach aparthotel

Hotellet ligger 300 meter från stranden bredvid slottet Sohail och har direkt tillgång till Miramar shoppingcenter med restauranger, biografer och mycket aktiviteter. Hotellet har stora trädgårdsområden, pooler, sportbanor och lekplatser.

Lägenhetshotellet Fuengirola Beach →

Läs mer om Miramar shoppingcenter →

Hotel Yaramar

Hotel Yaramar är ett stort fint hotel 15 våningar högt hotell direkt playan mot Los Boliches hållet. Hotellet har en stor fin poolanläggning direkt mot Medelhavet

Hotel Yaramar websida

Hostal Marbella

Hostal Marbella är ett bra och prisvärt hotell som ligger bra till i Fuengirolas gamla stad med nära till allt. Från tågstationen i Fuengirola tar det bara 10 minuter att gå dit.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *